a

Umetnost Cvećarstva

“Al’ je lep ovaj svet, onde potok ovde cvet..”

Jovan Jovanović Zmaj

MI ĆEMO SE POTRUDITI,

DA SVAKI TRENUTAK UČINIMO POSEBNIM!

Studio Cvetologija donosi potpuno nov koncept aranžiranja i dostave cveća. U skladu sa godišnjim dobima I periodima cvetanja, svaki buket koji nastane u našem studiju će uvek biti jedinstven. Naš tim vrhunskih cvećara se trudi da svaki aranžman koji stigne do vaših vrata bude neodoljiiv.

UVEK SVEŽE CVEĆE

NA VAŠOJ ADRESI…

Cveće do našeg studija dolazi  najmodernijim sistemima isporuke sa eko-farmi iz svih delova sveta. Zahvaljujući našim bliskim odnosima sa različitim eko-farmama iz Holandije, Ekvadora, Belgije i Srbije cveće direktno dolazi do našeg studija. I to je razlog zbog čega garantujemo najsvežije bukete.

POTRUDIĆEMO SE DA VAŽNE

TRENUTKE NIKADA NE ZABORAVITE

Ukoliko želite da birate određenu boju ili stil, pozovite nas i napravićemo posebne cvetne aranžmane za svadbu po vašoj želji. Ako vam treba savet kako da najbolji način organizujete i dekorišete svadbu, bilo da se radio o dekoraciji stola ili celog restorana, budite slobodni da nas pozovete i zakažete sastanak.

MNOGE KOMPANIJE SU NAM UKAZALE POVERENJE…

BICEMO POČASTOVANI DA TO BUDETE I VI!

Studio Cvetologija  sarađuje godinama sa kompanijama I firmama širom Srbije. Prezentacija firme se ogleda u malim detaljima pa samim tim nudimo usluge dekoracije kancelarija I ostalih delova firme najkvalitetnijim cvećem, a nudimo I uslugu kompletne dekoracije prostora za korporativne događaje.

a

Da li ste znali ?

Fikus

Najstariji pronađen fikus na svetu nalazi se na Šri Lanki i star je oko 2308 godina. Do sada je pronađeno preko 850 vrsta ove prelepe biljke.

Detelina

Prema legendi, detelina sa četiri lista donosi sreću. Znate li čemu služi svaki listić deteline sa četiri lista? Jedan je za ljubav, jedan za nadu, jedan za veru, jedan za sreću.

Lale

Pored klompi i vetrenjača, lale predstavljaju zaštitni znak Holandije. Svake godine, Holandija izveze više od dve milijarde ovih prelepih cvetova širom sveta.

Lavanda

Omiljena među kraljevima i kraljicama, pronalazila je nove načine upotrebe,jer svi su želeli imati njen miris na sebi, opuštati se, zavoditi ili slatko spavati uz lavandu.

Kaktus

Zbog specifične građe, kaktusi mogu živeti i do dve godine bez vode. Najveći pronađen kaktus ikada imao je tačno 19,3m i pronadjen je u Kaliforniji (Sonorska pustinja).

Ruža

Nije lako elegantnu ružu zamisliti kao džina, ali i takve postoje. Najveći cvet ruže imao je prečnik od oko 83 centimetra, bio je ružičaste boje, a procvetao je u Kaliforniji.

Newsletter

Pošaljite nam e-mail i ostvarite popust od 10% na svoju prvu porudžbinu

    Podaci o firmi :

    Naziv: Cvećara Cvetologija   Račun: 160-0000000561295-14 – Banca Intesa   PIB: 111710722   Matični broj: 65611317   Adresa: Gospodar Jovanova 35