a

Šta se nalazi u našoj Cvetokutiji?

Kutija puna prelepog sezonskog cveća koje naši aranžeri biraju samo za Vas. U svakoj Cvetokutiji se nalazi prehrana za biljke kao I uputstvo za korišćenje, kako bi Vaš buket trajao što duže. Svake nedelje, Cvetologija pravi najlepši mix sezonskog cveća, a na vama je samo da ga aranžirate u svom domu ili poslovnom prostoru i da uživate u lepoti nesvakidašnjih cvetova.

Sale

Cvetokutija Mala

4,950.00 рсд

Cvetokutija je puna cveća.

Na Vama je samo da odaberite jednu od tri ponudjene kominacija boja!

Obriši
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Sale

Cvetokutija

7,950.00 рсд

Cvetokutija je prepuna cveća.

Na Vama je samo da odaberite jednu od tri ponudjene kominacija boja!

Obriši
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Da Bi Vam Cveće Što Duže Trajalo…

Napunite čistu vazu svežom vodom sobne temperature. Cveće ne voli vodu koja je previše hladna!

U čistu vodu dodajte prehranu za biljke, koju smo napravili za Vas, kako bi što duže trajale. Dobro promešaj!

Odsecite donji deo stabljike pod oštrim uglom. Uklonite sve što se nalazi na delu stabljike koji će se nalaziti pod vodom!

Aranžirajte Vaše cveće i postavite ih na neko lepo i vidljivo mesto!

KAKO CVETOKUTIJA STIŽE DO VAS?

Studio Cvetologija će naručeni cvetni aranžman dostaviti na adresu primaoca. Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cveće nije u mogućnosti da preuzme pošiljku u naznačeno vreme, cvetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na toj adresi. Kada isporuči cveće, Cvetologija će Vas telefonom obavestiti o izvršenoj dostavi. Ukoliko želite da pošaljete Cvetokutiju institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola ili u hotel, potrebno je navesti još podataka – tačan naziv i adresa ustanove, broj telefona i sobe, sprat.

Za sve porudžbine do 19h – dostava je istog dana.

BESPLATNA DOSTAVA – za adrese obeležene na mapi!

Izvršenje dostave:

Cvetologija će se maksimalno potruditi da izvrši dostavu cveća, ali će se cveće takođe smatrati dostavljenim i u sledećim situacijama:

– ako osoba kojoj se cveće šalje odbija da primi cvetni aranžman

– ako adresa i podaci o primaocu nisu tačni

– ako primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime cveće

–  Viša sila kojom je cvećara stavljena u situaciju da nije u mogućnosti da izvrši dostavu.

–  U prva tri slučaja obaveštavamo naručioca o nastaloj situaciji.

–  Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu cveća ćemo smatrati izvršenom te naručitelj ukoliko želi može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.

 

Pogledajte naš izbor cveća, naručite On-line Cvetokutiju i uživajte u brzoj dostavi sezonskih buketa u kojima ćete danima uživati.

Podaci o firmi :

Naziv: Cvećara Cvetologija   Račun: 160-0000000561295-14 – Banca Intesa   PIB: 111710722   Matični broj: 65611317   Adresa: Gospodar Jovanova 35