a

Odaberi Svoj Dry Mix

Suvi prirodni buketi su sve popularniji iz godine u godinu i to sa dobrim razlogom! Pored toga sto izgledaju prelepo, suvi buketi će ti trajati mnogo duže…To znači da ćeš sa malo truda uživati i do nekoliko godina u lepoti naših suvih aranžmana!

Dry Mix Mali

5,000.00 рсд

Cvetokutija Dry Mix je 100% unikatan, prirodan i bio-razgradiv. Poruči svoj dry mix danas i uzivaj u lepoti nesvakidašnjih cvetova koji će ti dugo trajati!

Nema na zalihama

Kategorija:

Dry Mix Veliki

19,000.00 рсд

Cvetokutija Dry Mix je 100% unikatan, prirodan i bio-razgradiv. Poruči svoj dry mix danas i uzivaj u lepoti nesvakidašnjih cvetova koji će ti dugo trajati!

Nema na zalihama

Kategorija:

Zašto treba da odabereš Cvetologija Dry Mix?

1.SUVO CVEĆE TRAJE DUGO!

Jedna od najvećih prednosti svuvog prirodnog cveća je činjenica da traje veoma dugo. Osušeno cveće u proseku traje oko dve godine. Znači sa suvim cvećem dobijate jedan dugotrajan aranžman i buket. Osim što dugo traje Cvetologija Dry Mix će uneti potpuno novu energiju i oplemeniti svojim elegantnim izgledom Vaš životni ili radni prostor.

2.SUVO CVEĆE SE NE MORA ZALIVATI!

Suvo prirodno cveće je odličan izbor za one koji nemaju dovoljno vremena da se brinu o živom cveću. Osušenom cveću nije potrebno ni zalivanje ni briga, dovoljno je samo da ga stavite na neko lepo i vidno mesto i da uživate u lepoti svog dugotrajnog buketa koji su aranžeri Cvetologije napravili samo za Vas!

3.ODLIČNO JE ZA DEKORACIJU PROSLAVA! 

Pošto je prošlo fazu sušenja suvo cveće će biti prelepo tokom celog Vašeg specijalnog dogadjaja. Bilo da je u pitanju venčanje, rodjendan ili poslovni dogadjaj, pastelne boje naših suvih buketa će ispuniti prostor pozitivnom energijom i učiniti Vaš specijalan dan nezaboravnim.

4.PRELEPO JE TOKOM SVIH GODIŠNJIH DOBA!

Naš veliki asortiman suvog cveća nam omogućava da različite cvetove učinimo dostupinim tokom cele godine. Tokom cele godine naši aranžeri su pažljivo skupljali različite vrste cetova koji su kako bi uneli parče radost i pozitivne energije u Vaš dom ili poslovni prostor. Ruže, hortenzije, iris, orhideje, lavanda, sucokreti, pampas trava samo su neki od prelepih cvetova koji će krasiti tvoj prostor.

BESPLATNA DOSTAVA – za adrese obeležene na mapi!